iOS & Android app

AV ProVideo

AV ProVideo

Klant: AV ProVideo

Het project in het kort

AV ProVideo heeft SIMDO opdracht gegeven om een mobiele applicatie te ontwikkelen om inzicht te kunnen verkrijgen in de aangeboden tweedehandsproducten. SIMDO heeft een applicatie ontwikkeld die de producten op een mooie en overzichtelijke manier weergeeft. Ook bevat de app pushberichten om de gebruikers op de hoogte te houden van nieuwe producten.

Via de mobiele app heeft u altijd de gehele catalogus aan producten bij de hand. Maar dat niet alleen, u kunt daarnaast ook producten aanvragen en gevraagde producten bekijken. Door middel van de gemakkelijke en vertrouwde navigatie navigeert u snel door de producten heen en kunt u direct contact opnemen.

De Huidige website AV ProVideo website bestond al enige jaren en was reeds goed gevuld met aangeboden producten. SIMDO heeft een API ontworpen waarmee de producten worden uitgelezen in de app zonder het huidige systeem waarop de website is ontworpen te wijzigen. Daarnaast heeft SIMDO voor de huidige WordPress website een module ontworpen die direct bij het plaatsen van de producten pushberichten naar de app stuurt in de gewenste taal.

Bekijk meer van ons werk