iOS & Android app

Kids Top 20

Kids Top 20

Klant: CTM Entertainment B.V.

Het project in het kort

Check de Kids Top 20 nu ook op je smartphone en tablet! Lees het laatste nieuws, stem op je favoriete nummers of kijk nog eens de optredens terug van de uitzending! En dat alles is gratis!

CTM Entertainment wilde graag aan de behoefte van de kijkers van het AVROTROS programma 'Kids Top 20' voldoen om met de trend mee te gaan en een mobiele applicatie te lanceren. Met de app is het mogelijk om pushberichten te ontvangen, stemmen op je favoriete liedjes en het laatste nieuws te lezen. Doordat de app een groot succes is, heeft CTM besloten om de app verder uit te breiden. Zo is het ook mogelijk om de laatste uitzending terug te kijken, informatie over artiesten te lezen en video's te bekijken.

Het stemsysteem van de app moest los worden gekoppeld van het huidige systeem dat actief was op de website van 'Kids top 20'. Door de implementatie van het SimdoCMS worden de stemmen op een overzichtelijke manier weergegeven. Daarnaast is het mogelijk om stemmen te wissen en te filteren. Ten slotte is het mogelijk om pushberichten vanuit het CMS te sturen naar Android of iOS toestellen. Deze modules zijn op maat gemaakt naar de wensen van CTM Entertainment.

De app is helaas door een nieuw beleid van de NPO niet meer beschikbaar.

Bekijk meer van ons werk