iOS & Android app

VVV-Venlo Man of the Match

VVV-Venlo Man of the Match

Klant: VVV-Venlo

Het project in het kort

VVV-Venlo heeft SIMDO de opdracht gegeven om een speciale VVV-Venlo Man of the Match-app te ontwikkelen. SIMDO heeft de volledige ontwikkeling op zich genomen, van concept tot app. Om deze app te realiseren heeft SIMDO naast de app zelf ook een volledig beheerpaneel ontwikkeld zodat VVV-Venlo zelf de app kan beheren, van het toevoegen van wedstrijden tot contact opnemen met de winnaars in de app.

Met deze VVV-Venlo MotM-app kun jij zelf de sterren uitdelen aan de sterren: waardeer de beste spelers van het veld met 1, 2 of 3 sterren. Samen met de rest van het publiek bepaal jij dus wie er uiteindelijk de VVV-Venlo Man of the Match wordt. Bovendien wordt er onder alle stemmers van elke wedstrijd in samenwerking met Saturn Venlo een waardebon van 50 euro verloot! Dus je beoordeling geven én kans maken om iets te winnen: het kan allebei met de VVV-Venlo Man of the Match app.

Natuurlijk zijn ook alle voorgaande wedstrijden en de gekozen Man of the Match terug te vinden in deze handige app. Je kunt hem ook gebruiken om te zien wanneer VVV-Venlo weer moet spelen. Download dus gratis de VVV-Venlo MotM-app, geef je beoordeling en maak elke wedstrijd weer kans op de waardebon van 50 euro!

Bekijk meer van ons werk